ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Φλώρα Σάρδαλου - Βιογραφικό

Η Φλώρα Σάρδαλου είναι μια Ελληνίδα της Κύπρου που έχει κερδίσει την αναγνωσιμότητα της λόγω της λατρείας της  που αγγίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελλάδας και της Κύπρου ,τα γκριζοπράσινα φύλλα της Μεσογείου, τον γαλάζιο  ουρανό ,τα μπλε ακρογιάλια ,το πορτοκαλί και  βαθύ κόκκινο  ηλιοβασίλεμα , τα  όποια δημιούργησαν ταυτότητα ιστορίας, πολιτισμού και παράδοσης.

Το πάθος της για τον άνθρωπο ,τις αγωνίες του, τις κατακτήσεις του είναι οδηγός στην πορεία της ζωής της. Επένδυσε την ψυχή της και την αγάπη της στην μόδα που έγινε πάθος ανακαλύπτοντας σχέδια και υφάσματα που συμπληρώνουν και ενισχύουν την γυναικεία ομορφιά.

Το 2017 ξεκίνησε την πρώτη της συλλογή πολυτελών καλοκαιρινών φορεμάτων σε συνεργασία με γνωστό κατάστημα της Μυκόνου.

Σήμερα η Φλώρα είναι ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια της νέας της ετικέτας ΦΛΩΡΑ ΣΑΡΔΑΛΟΣ με έδρα την Αθήνα.

Η έμπνευση της αντλείται από το μεσογειακό τοπίο και ιδιαίτερα από τα ελληνικά νησιά τα όποια και λατρεύει και δημιουργεί την συλλογή της με βάση το 100% βαμβάκι ,το μετάξι ,το λινό και το κασμίρι παρασκευασμένα όλα στην ευρωπαϊκή ένωση και ραμμένα στην Ελλάδα εξασφαλίζοντας την αίσθηση της απλότητας αλλά και της πολυτέλειας  για την πελατεία της.

Η ΦΛΩΡΑ ΣΑΡΔΑΛΟΣ έχει πετύχει μια όμορφη και κομψή σειρά κάθε εποχή  που μπορεί να φορεθεί τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ.

SS 2022